Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

tiistai 26. syyskuuta 2017

Forssassa kisaamassa

Viime viikonlopuksi sain Saaran ja Taigan hoitoon. Ja tokihan halusin sitten käyttää tilanteen hyväksi ja ilmoitin sunnuntaiksi itseni kisaamaan Forssaan Häkällä ja myös Saaralla. Tarjolla oli kivat pikkukisat, vain 2 rataa molemmille. Ja kisaajia mineissä vain 13.
Aamupäivällä kerroin tavoitteeni ääneen, kaksoisvoitto tuplana ja tietysti nollaradoilla.
Eka rata oli Johanna Nybergin agilityrata. Erittäin helppo. Kentän laidalla myös sanoin ääneen sen olevan omituisen suoraviivainen ja helppo, ja varsinaista haastetta tulisi siis olemaan lähinnä vauhdin hallinta Häkän kanssa, että ohjaan silti huolellisesti ja Saaran kanssa koitettaisiin vaan saada maximi vauhti irti ja Saara hoitaisi loput. No, tämähän oikeastaan onnistuikin. Häkä voitti, mutta Saara "vasta" 3. :) Molemmille ihan hyvät nollaradat. Jes!
Toka rata oli hyppyrata. Alkuun näytti varsin kinkkiseltä ja etenkin Häkän kanssa kahta kohtaa mietin, että kuinkahan käy. Ehdinköhän vai en. Mutta päätin ehtiä.
Koska Saaran kanssa starttasin ensin ja tehtiin erinomainen nollarata, sain siitä hiukan varmuutta Häkän radalle. Ja vauhdikkaasti mentiinkin. Loppumetreillä putosi harmittavasti yksi rima. Höh.
Tuplanollat molemmille oli niin lähellä. Ja Häkälle todellinen JOS-tuplanollavoitto :)
No, Saaran kanssa voitettiin tama rata kuitenkin. Oli se hienoa, voittaa molemmat kisat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti