Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

tiistai 25. heinäkuuta 2017

Heinäkuun hulinat

Heinäkuussa ei olekkaan tapahtunu mitään ihmeellistä. Tai no...
Karsintojen jälkeen ollaan Häkän kanssa muutama kerta vain käyty treenaamassa ja kerran kisoissa.
Perjantaina 15.7 oli iltakisat "purinalla". Hallin nimi on muuttunut mutta jotenkin mulle se on vaan purina... Eli HAU:n halli helsingissä.

Tarjolla oli 2 rataa, toinen ulkona ja toinen sisällä.
En ole tuosta paikasta tykännyt enää moneen vuoteen ja edellisen kerran taisin siellä olla kaksi vuotta sitten kesällä Häkän kanssa jossain epiksissä.
Mulla oli yks lahjakortti ja sen varjolla sitten kisaamaan. Kun halvalla pääsi...

Eka rata oli hyppyrata ulkona. Joka alkoi joskus klo 21 kieppeillä.
Rata oli haastava ja lisähaastetta toi pehmeä hiekkapohja ja kaikenlisäksi osa rimoista tapissa. Eli 35cm. Kiitos tuomarille...
No, niinhän se meillä meni että rimoja tippui useampi ja ei se meno muutenkaan mitään hienoa ollut. Hylkäys ja pihalle. Otti päähän...

Sisällä oli sitten kivempi agilityrata. Vaikka sisällä pohja on vieläkin hirveämpi. Punaista hiekkaa jossa seassa "huovan paloja". Mukamas hyvä pohja... mutta mä en vaan tykkää koska tuohon pohjaan tulee hirveitä kuoppia tosi herkästi ja oma liikkuminen on todella tahmeaa.
Rataan tutustuessa oli kyllä ihan hyvä fiilis ja olin saanut jo hyppyradan harmituksen pois mielestä.
Keinun jälkeen oli oikeastaan kaksi vaihtoehtoa. Joko jättää koira itsenäisesti keinulle tai sitten kilpajuoksulla koittaa saada nopea koira oikeille raiteille. Valitsin ensimmäisen...
Vielä tähän mennessä ei Häkä ole kisaradalla keinulle jäänyt loppuun saakka vaikka treeneissä se hyvin jääkin. Päätin silti kokeilla. Eikä se jäänyt nytkään. En kyllä ollut ihan varma siinä suorittaessa että tuliko virhe vai ei, joten jatkoin nollan omaisesti radan loppuun. Ja se koko rata olikin omasta mielestäni tosi hyvä. Meni kuten suunnittelinkin.
No, siitä keinulta sitten tuli se virhe. Eli ei nollia tällä kertaa :)

Mitäs muuta... No vaunua on vähän rempattu ja tuunattu ja nyt se alkais olemaan valmis pohjoisen reissua varten :D

Eli alareunaan on maalattu lila raita ja uudet renkaat vaihdettu. Vanhat olikin todella vanhat. Ja kaiken lisäksi vähän eriparia.
Ja onhan Häkäkin päässyt uimaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti