Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Jäämerelle

Inarista jatkettiin edelleen ylemmäksi. Kohti Utsjokea ja Nuorgamia. Vaikka vähän meinasi jo Inarissa mietityttää, että jatketaanko vielä vai käännytäänkö, mutta olisihan se ollut älytöntä luovuttaa noin läheltä jäämerta.
Inari-Utsjoki välillä on pelkkää erämaata. Toisaalta ei siten mitään nähtävää, mutta toisaalta kokoajan nähtävää. Kaupounkilaiselle kun nuo erämaan maisemat on vaan niin hienoja!
Utsjoella pysähdyttiin hetkeksi ja käytiin pikaseen nappaamassa kuvat tenojoestakin. Ja ei muutakun matka jatkui muutaman kymmenen kilsaa Nurogamiin.
Kun saatiin vaunut paikoilleen, niin virtaa oli sen verran, että päätettiin lähteä samantien yhdellä autolla norjan puolelle jäämeren rannalle.
Pysähdys toisen leirintäalueen kioskilla kannatti ja sieltä saimme hyvän vinkin mihin kannattaisi ajaa maisemia katsomaan. Eli suuntana Nesseby ja siellä kirkon piha, joka näkyisi hyvin jo pitkälle, joten eksymisen vaaraa ei olisi. Ja kyllä tämäkin "kiltti" setä oli oikeassa. Paikka oli oikein huikea ja näin päästiin sinne mitä oli yli puoli vuotta suunniteltu! Jäämerelle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti