Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kesälomailua - osa 2

Sunnuntaiset agilitykisat Mikkelissä olikin sitten hippasen erilaiset kuin lauantaina.
Ensinnäkin nyt oli 3 kisaa ja minähän taas kaikissa kisoissa kaikilla kolmella koiralla, eli 9 starttia juostavana.
Ei siinä vielä mitään, mutta kun päivästä oli tulossa aurinkoinen ja helteinen.
No, niinhän se kesän pitää aurinkoinen ollakin, joten ei valiteta. Mä vaan en ole vielä tähän päivään mennessä oppinut miten helteisinä päivinä tankataan jotta oma vire pysyisi edes suunnilleen hyvänä.
Joten niin nytkin vain ekat startit meni suunnilleen pirteissä fiiliksissä ja sen jälkeen sai taistelemalla hakea hyvää virettä.

Sen kummemmin analysoimatta tai selittelemättä kerrottakoot, että Liekille nollavoitto sekä tuplanolla, NOxille kaks hitokseen hyvää rataa ihan hemmetin huonon tuurin tuloksilla, toiselta vika rima alas ja toisella yliaikaa 0,76 sek. Ja Kipinälle normiratoja, reiluilla yliajoilla.

Kuuleman mukaan kisapaikalla oli tapahtunut sitä ja tätä ja oli ollut erinäistä draamaakin joukossa, mutta koska mulla oli 3 koiraa aina samalla radalla, niin olin aika autuaan tietämätön mitä ympärillä oli tapahtunut. Joten mun mielestä kisat oli järjestetty moitteettomasti, tunnelma hirmuisen hyvä ja kotimatkalle lähdin ihan hyvillä mielin.

Mutta ehkä kuitenkin hitusen hehkutan Liekin nollavoittoa ;)
Olihan se "vähän" yllättävää, mutta jos se virallisissa tuloksissa lukee ja kisakirjaan vahvistettu, niin uskottavahan se on :)
Liekki liitäjä lähtee siis ensi kesänä SM kisojen lisäksi maajoukkue karsintoihin, mikäli koira vaan on kunnossa ja kilpailukykyinen :) niin ja edellyttäen, että tulosvaatimukset pysyy ennallaan...

Mikkelin reissun jälkeen tehtiin tiistaina pikavisiitti tallinnaan.
Maissa aikaa oli reilut 3 tuntia, mutta kun matkan tarkoitus olin hakea siideriä ja lonkeroa sekä juustoa, niin eihän siihen enempää olisi tarvinutkaan.
Ja tallinnasta tultua haettiin koirat matkaan ja lähdettiin seuraavaan reissuun. Mutta ihan vaan hengailemaan vaunulle.
Siellä meni pari leppoisaa päivää lähestulkoot vain oleilemalla.

Kesäloman ensimmäinen viikko lähenee loppuaan ja hauskaa on ollu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti