Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kesälomailua - osa 1

Kokska kesäloma on tarkoitettu reissaamiseen ja mukaviin asioihin, niin heti lauantaina piti lähteä pienelle retkelle.
Mikkelissä olisi kaksi kisapäivää joten sinne mars. Mullahan oli vuodelta 2008 saatu lahjakorttikin, jossa ei onneksi ollut voimassaoloaikaa. Ja tavallaan nyt oli aika käyttää sekin pois.
Ja kun olen kesälomalla niin ei ole mikään kiire mihinkään. 
Ensimmäinen kisapäivä oli kuitenkin tulosten osalta ihan pohjanoteeraus. JuoksIn 6 starttia ja niistä 5 johti hylkäykseen. Kaikenlisäksi Kipinälle iski kesken kaiken kakkahätä ja se juoksi kesken kisan radalta ulos hoitamaan asiansa. Voi jessus kuinka noloa...
No jo nyt väkisin kaivaa jotain hyvää, niin Liekki sentään teki yhden nollan. Sijoituksella 4.
Toinenkin nolla kyllä oli lähellä, mutta ei sit kuitenkaan. Niinhän se aina... Mutta lähellä ei lasketa.
Voisin tietty jossitella, että jos se olis yhden hypyn mennyt oikeinpäin, se olis ollu nolla, tai jos Kipinä ei olis menny kakalle, se olis ollu nolla, tai jos NOx ei oli menny putken sijasta aalle se olis ollu nolla. :)
Mutta kun ne nyt oli hylkyjä ja sillä selvä.

Kisojen jälkeen majoituttiin cumulus-hotelliin. Ihanan viileä huone, reilusti tilaa, puhtaat petivaatteet, toimiva suihku, autolle ilmainen parkkis, mitä vielä. Ihan luksusta!
Iltalenkille mentiin tuohon viereisenkirkon maille. Yleensähän parhaat koirien ulkoilutukset saakin tehtyä kirkon piha-aluiella. Niillä on hyvin hoidetut nurmikot eikä ihmisiä ole riesaksi asti. Niinpä koirat saikin viilettää siellä tovin vapaana ja kyllä ne juoksikin...


Melko aikaisin menin nukkumaan ja sainkin melkein hyvin nukkua jopa seiskaan saakka. Kiitos tummien pimennysverhojen! Mutta ahdastahan oli, neljä erittäin leveästi nukkuvaa koiraa ja mun piti vaan hyväksyä se, että ne ei väistä :)
No joo, tottakai olisin saanut ne työntää sivuun jos olisin halunnut, mutta en halunnut. Antaa niidenkin nauttia, kun harvoin pääsevät sänkyyn :)
Liekki varsinkin nautti. Sehän oli sängyssä heti kun vaan huoneen ovi aukesi eikä ihan helposti tullut sieltä pois. Tuli niin mieleen näyttelyreissut Sadun ja Leevin kanssa... :)

Mutta hyvät naurut sain heti sunnuntaina aamiaispöydässä. Voi jessus nuo venäläiset on koomisia kun ne pakkaa eväitä muka salaa kasseihinsa.
Ristus sitä ruoan määrää mitä ne laukkuihinsa tunki. Ja muka huomaamatta... Ei tartte ihmetellä miksi hotelliyö maksaa niin paljon. Varmaan puolet huoneen hinnasta menee ruokana venäläisten kasseihin.
No joo, kyllähän suomalaisetkin sen osaa, mutta meille riittää muutama nakki (ihan vaan koirille) ja ehkä 1 sämpylä... 

Että näin... Ja kohta taas kisaamaan. Tänään olisi yhteensä 9 starttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti