Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

lauantai 14. syyskuuta 2013

viikko 37

Huomaan että blogin päivitykset alkaa laahaamaan ihan vaan sen takia, kun en tahdo keksiä otsikkoa. Kun sen kai jollain tapaa pitäisi ola kirjoitusta kuvaavaa.
Ja tylsää aina laittaa samaa, esim. kaikenlaista... Mutta toisaalta kun viikossakin jo tapahtuu kaikenlaista.
Ihan kaikkea en jaksa/muista/viitsi kirjoittaa, mutta yritetään taas saada uteliaille jotain luettavaa ;)

Siitäpä sitten mietin, että mitä tein viikko sitten... Hmm... Jaa niin joo...
Lauantaina olin töissä. Lommilassa oli VehoExpo. Henkilöautopuolen koordinoima koko perheen tapahtumapäivä johon me hyötyajoneuvopuolen tyypitkin haluttiin mukaan.
En ole yleensä hirmuisesti hölötellyt netissä työpaikoistani, mutta kerrottakoot nyt niille uteliaille, jotka ei vielä tiedä mistä minä saan rahaa jolla pääsen harrastamaan, että palkan maksaa Veho. Ja toimipisteenä Lommilanrinne. Se mitä siellä teen, jääkööt arvoitukseksi niille uteliaille, jotka eivät uskalla suoraan kysyä :)

No mutta, mäelle oli rakennettu hulppea tapahtuma-areena ja hienoja autoja oli näytillä enemmmänkin.
Lisäksi oli kaikenlaista oheisohjelmaa ja maailmanluokan esiintyjiä. Kuten Jonne Aaronia ja Elastista ym... Wuuhuu!! :)
Osan päivästä olin töissä, mutta illaksi olin lupautunut Nikiä kaitsemaan ja meillä olikin taas huisin hauskaa. Vietettiin tovi VehoExpossa, kierrettiin kaikki autot ja mönkkärit ym. läpi ja ajettiin polkuautoilla ym. kivaa. Tarttuipa sieltä matkaan pienelle formulakuskille aika huisin hieno ajohaalarikin.On se kiva kun on lainalapsia :) Saa tehdä ja touhuta kaikenlaista kivaa, mutta kun ne alkaa kiukuttelemaan ja väsähtää, niin ne voi palauttaa vanhemmilleen ja lähteä itse kotiin siiderille :D

Sunnuntai meni löhötessä ja lihotessa ja vähän agilityäkin tuli kouluteltua.

Uusi viikko alkoi ilman suurempia yllätyksiä. Maanantaina käytiin Kipinän kanssa hakua treenaamassa "vieraassa" porukassa. Erilainen ympäristö, erilainen kouluttaja, erilaiset maalimiehet. Ja voi vitsit... Meni treenit enemmän kuin hyvin :) Tämä oli oikeastaan toinen kerta kun käytiin toisella porukalla ja on tuo haku kyllä ihan Kipinän juttu. En tiedä miten sen voisi kirjoittaa niin että siitä jotain tolkkua saisi, mutta nyt ollaan jotain reilu 5kk treenattu ja ihan oikeasti alan miettimään, josko uskaltaisin asettaa ihan aikuisten oikeasti tavoitteita kokeisiin menemiseen. Ei enää tälle vuodelle, mutta joko ensi  keväälle tai kesälle kylläkin. Olisi kyllä varmaan hyödyllistä käydä jossain kokeessa paikan päällä katsomassa etukäteen, että miten siellä sitten oikeasti toimitaan. Kun vaan osuis sopiva ajankohta...

Tiistaina saatiin Saara (T. Saraa Savusukeltaja) kyläilemään. Suunnitelmissa oli keskiviikkona treenata sen ja Liekin kanssa, kun LÄGI:lle oli varattuna Ikäheimon Tanelin huippukivat treenit.
No nehän meni molemmilla koirilla ihan sairaan upeesti. Ja taas tuntui agility kivalta :)
Se kun on viime aikoina maistunut toisinaan vähän puulta, mutta Saaran kanssa varsinkin on nyt tullut ihan uutta potkua tähän touhuun. Se on kyllä niin unelmakoira, kun olla ja voi. Heti Liekin jälkeen ;)
Jopa niinkin paljon, että mehän ollaan Marjon kanssa sovittu, että saan Saaran jalostuslainaan ja se astutetaan seuraavasta juoksusta, jota odotellaan johonkin alkuvuoteen. Nyt kun on uroskin päätetty, niin mä vähän mietin ja pohdin, että kuinkahan mun käy... Sitä blue merle shelttiä mä edelleen ikävöin, mutta josko Saara pyöräyttäisi Saara kakkosen mulle. Saas nähdä...
Sen verran voin paljastaa, että uros on hännällinen ja vähän punertava. Yäk! :) Minä joka olen aina vannonut jopa ihan kovaan ääneenkin, että punaisia Tulikäpäliä ei tule koskaan syntymään, olen nyt perumassa puheeni. Tähänkin on vain sellainen yksinkertainen syy, että enpä ole vielä löytänyt minulle mieleistä harmaata ja hännällistä urosta.
Sitäpaitsi eihän mun koskaan pitänyt ottaa trikki shelttiäkään ;)
No, katsotaan keväällä saadaanko me paloauton punaisia gööttejä ja jääkö kaikenlisäksi yksi tepastelemaan tähän meille. Tästä suunnitelmasta lisää vähän myöhemmin, kun saan sulhasesta kuvia käyttööni.

Torstaina oltiin Marjon kanssa treenaamassa aksaa. Talvi tulee ja hallitreenit on alkanut. Nyt oli jo toinen kerta. Huoh... Vaikka halli on pienehkö, niin pystyy siellä silti hyvin treenaamaan. Ja hauskaa oli, kun kaikki koirat tuntui kulkevan ihan miljoonaa. Odotan jo innolla ensimmäisiä mattokisoja niin Liekin, NOxin kuin Saarankin kanssa. Lokakuussa sitten...

Tänään lauantaina oli vuorossa Vappu Alatalon motivointipäivä, jossa olin Kipinän kanssa.
Lähdin sinne toiveikkaana, että Vappu löytäisi jonkun elämää suuremman keksinnön, jolla Kipinään saataisiin räjähtävää sinkoamista agilityradalle.
No eihän se mitään taikatemppua pystynyt tekemään, mutta kyllä tuli hyvät eväät treenaamisen suhteen. Nyt kun vaan malttaisi suunnitelmallisesti toimia... Päivä oli erittäin antoisa ja kyllä voin suositella sitä ihan kaikille. Vaikka ei omalla koiralla olisikaan mitään "ongelmaa" niin silti sieltä saa paljon ideoita ja vinkkejä sitten vaikka vietyä omille koulutettaville.

Että tällainen viikko... :)

2 kommenttia:

  1. Ei paskempi viikko, toivottavasti huomenna jatkuu vielä samalla linjalla.. ;)

    VastaaPoista
  2. Ooh! Mä just haluisin punaisen göötin! :D

    VastaaPoista