Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä vaan

Tänään piipahdin Inkoossa Freyaa ja Liinaa moikkaamassa. Voi että siitä pienestä on kasvamassa aika makee göötti! Eihän mulla tietenkään kuvaa siitä ole mutta mä tykkäsin!
Iloinen luonne se vaan tuntuu jatkuva tässä suvussa ja sehän erityisesti lämmittää mieltä.
Freya oli katketa liitoksista kun porukka pärähti ovesta sisään ja vaikka Nuusku vähän irvistelikin, niin silti pentu oli haltioissaan. Ja se kiipeili mun syliin vähän väliä mutta ei yrittänyt haukata nenästä vaan lötkötti tyytyväisenä.
Kyllä se Liekkikin oli ensin sitämieltä, että ei kai taas... Mutta kun ei Freya enää kaivautunutkaan maitobaarille toiveikkaana, niin Liekkikin relasi.
Kipinä villiintyi kovasti ja haastoi Freyaa leikkimään, mutta peli piti puhaltaa poikki ennenkuin se ehti kunnolla alkamaankaan koska olihan jalkavaivainen NOx myös matkassa. Ja arvatkaa vaan olisiko se halunnut myös osallistua...
Kahvittelun ja lettujen jälkeen lähdettiin meren jäälle jossa kaikki muut paitsi NOx pääsivät hiukan irrottelemaan ja voi sitä menoa ja meininkiä. Kipinä juoksi ja juoksi ja villiinnytti porukkaa oikein urakalla. Piti se pieni Freyakin välillä pelastaa sieltä jaloista, kun ei se ihan vielä pysynyt aikuisten vauhdissa.
Nuuskukin villiintyi jälleen siihen malliin, että mietin taas kerran sen todellista ikää... Muka 16...

No, parin viikon päästä saan Liinan ja Freyan hoitoon muutamaksi päiväksi, joten silloin sitten kuviakin.
Ja heitänpä haasteen etenkin Allulle, Likalle ja Rudille. Treffataankos? 11.4 tai 12.4 illalla? 13-14 viikonloppunakin onnistuu, mutta vielä en tiedä mihin aikaan, kun olis vähän muutakin puuhaa :)

Niin joo, Edellisestä pentueesta on Nero tulossa toukokuussa tänne hoitoon, joten Saara, Helmi, Miska, Paavo, Peppi ja Rilla, varatkaapa kalenterista 4.5, 5.5 tai 9.5. Jos saataisiin sisarusparvi koolle?

Ja toki kaikki muutkin Tulikäpälät... Tulkaahan käymään!! Tai lähettäkääpäs edes tuoreita kuvia ja kuulumisia :)

 
*****************************************
 
NOxin jalka kuntoutuu huimaa vauhtia. Maanantaina piti olla tikkien poisto ja eläinlääkärin tsekkaus. No tikit oli NOx poistanut ihan tse mutta käytiin silti Räihän luona.
Hänen mielestä jalka oli lähtenyt paranemaan todella hyvin ja juteltiin sitten sairasloman pituudesta...
Mukamas 8 viikkoa olisi hyvä pitää se ulkona niin ettei se pääse riehumaan Kipinän (eikä muidenkaan) kanssa mutta jo 4 viikon kohdalla saan kuitenkin laskea sitä hihnasta irti. Mutta vain silloin kun se on yksin. Plääh. On meinaan todella työlästä yrittää pitää tota sähköjänistä riehumatta ja hyppimättä...
Tiistaiksi saatiin fyssarilta aika tästä kotikylältä. Sorvarin Niinalta http://www.tokotassut.com/
Niina sanoi myös, että tosi hyvin se käyttää leikattua jalkaa, mutta toki se selvästi vielä sitä keventää. Mutta siis olosuhteisiin nähden se liikkuu hyvin.
Niina antoi kotijumppaohjeita ja kerroinkin mitä olin jo NOxin kanssa tehnyt jumppatyynyllä. Oltiin kuulemma menty jo vähän turhan pitkälle ja nopeasti eteenpäin ja nyt piti vähän hidastaa vauhtia :)
Lopuksi NOx sai vielä laser-hoitoa jalkaan ja selkään.
Ja ensi viikolla sitten uudestaan.3 kommenttia:

 1. Moikka! Meille sopis tuo 11.4. illalla tai sitten 13. tai 14. päivä mihin aikaan vaan. Perjantai-iltana 12.4. on pentukurssi:) t.Rudi

  VastaaPoista
 2. Hei, Treffataan joo!! Meille sopis parhaiten just viikonloppu 13 tai 14 päivä. Viikolla tuo perjantai parhaiten, mut jos se ei Rudille käy.. Lauantaina on aamusta aluevalmennus, mut muuten käy mikä aika vaan. Terv. Paula ja Likka

  VastaaPoista
 3. hei,

  viikonloppuna voidaan tuoda meidän Allu kaponen kyläilemään :) Ilmoitelkaa vain tarkempaa aikaa.

  VastaaPoista