Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Tulikäpälät aksailee

Onpas viime aikoina tullut paljon mukavia Tulikäpälä-uutisia agilityrintamalta.
  • Carita & Pyry (T. Pieni Pyromaani) ovat mini 2 luokassa napanneet yhden nollavoiton (LUVA)
  • Katja & Elsa (T. Roihu Raisa) ovat myös mini 2 luokassa napanneet yhden nollavoiton (LUVA)
  • Marjo & Saara (T. Saara Savusukeltaja) ovat mini 3 luokassa tehneet jälleen nollan.
Sokerina pohjalla... olin itse kisaamassa sunnuntaina purinalla. Ilmoitin Liekin ja Kipinän molemmat kolmeen kisaan. Kipinällä aloitin, lähti vauhdikkaasti ja jossain vaiheessa rataa mentiin vähän eri reiteille ja tuloksena hylkäys. Samalla radalla myös Liekin kanssa oltiin eri mieltä reittivalinnoista ja tuloksena hylkäys.
Tokalla radalla Kipinä sinkoili oikein urakalla. Se meni varmaan kovempaa kuin koskaan ja mä hämmästyin niin etten meinannut pysyä perässä. Pysyin kuitenkin ja kaiken lisäksi räpellettiin aikamoisella tuurilla nolla. Sijoitus 7.
Sitten olin menossa Liekin kanssa mutta juuri ennen starttia se linkutti toista etujalkaa. Tutkin sitä mahdollisten kivien tai roskien varalta mutta ei anturoissa mitään ollut. Se välillä linkutti, välillä ei. Kävin sitten sanomassa ettei Liekki starttaa enää tänään :(
Viimeiselle radalle läksin vain Kipinän kanssa. Hetken kävi mielessä, että kannattaisiko olla menemättä, koska edellinen rata oli mennyt niin älyttömän hienosti, että jäisi hyvä mieli. Mutta en malttanut olla menemättä.
Rata ei ollut ihan helpoimmasta päästä ja rataan tutustumisessa olikin moni kilpailija naama nurinpäin, kun oli mukamas älyttömiä juttuja. No ei mun mielestä, sillä Kipinän kanssa oltiin samaa mieltä radan kulusta ja kappas, maaliin tultiin virheettömästi. Tuloksena toinen nolla, siis tuplanolla! ja sijoitus 4. Huh! Mahtavaa!!
Olin kyllä enemmän kuin iloinen Kipinän upeista kisoista, koska se on vähän varovainen eikä juokse niin kovaa radalla, kun mitä se oikeasti pystyisi.
Kisakirjaa piti pariin kertaan tutkia ja kyllä, meiltä puuttuu nyt vain 2 agilitynollaa jotta Kipinäkin pääsisi mukaan kesäkuisiin SM kisoihin. Huh! Siinäpä nyt huhti-toukokuun tavoitteet!

Liekin jalassa ei illallakaan näkynyt mitään eikä se enää linkuttanut sitä. Saattoi olla vaan purinan kova pohja sille vähän liian kova. Mene ja tiedä. Mutta toivottavasti se oli ohi menevää.
NOxille kuuluu oikein hyvää. Jalka paranee vauhdilla. Viikon päästä saan päästää sitä jo ulos irti, mutta toki vasta niin ettei Kipinä ole riehuttamassa sitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti