Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

perjantai 15. maaliskuuta 2019

Maaliskuuta mennään

Edellisen postauksen jälkeen tosiaan oltiin Häkän kanssa EO-karsinnoissa kisaamassa.
Ihan kivat kisat vaikka menestystä ei tullutkaan.
Eka rata oli tosi hankala heti alusta saakka ja kaikista ärsyttävintä on, kun se ensimmäinen rima putoaa kuten nyt. Se jos mikä alkaa vituttamaan heti siinä kärkeen, koska loppuradan tuloksella ei ole enää sen jälkeen mitään merkitystä.
Toka rata oli ihan ok, mutta pikkusen väärin ajoitettu ohjaus aan jälkeen pujotteluun vientiin ja Häkä ajautui kepeistä läpi. Korjasin, eli aloitin alusta mutta sitten pieni herpaantuminen lopussa ja Häkä tuli väärin ulos. Korjasin taas ja sitten keppien jälkeen oltiinkin jo niin sekaisin, että Häkä lähti väärää estettä kohti ja päätin keskeyttää meidän molempien hölmöilyt ja Häkä kainaloon ja radalta ulos.
Kolmas rata olisi ollut tosi hyvä, mutta tulikohan siinä kaksi rimaa sitten alas. Pöh.

Seuraavalla viikolla mulla olikin töissä iltavuoro. Vehossa aukioloajat muuttuivat "kivasti" helmikuun alusta ja nykyään meidänkin korjaamo palvelee asiakkaita arkisin 07-22! Plus bonuksena vielä lauantaisin klo 07-15.
No itsessään tuo iltavuoro ei minua haittaa, päin vastoin, on aamupäivällä reilusti aikaa tehdä mitä vaan. Mutta tuo lauantai vähän närästää. Kai siihenkin tottuu.
Ja noissa vuoroissa on toistaiseksi ollut älyttömän hiljaista ja olenkin ottanut koirat mukaan töihin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti