Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

perjantai 28. joulukuuta 2018

Saamattomuutta...

On pitänyt ja on pitänyt, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi. Nimittäin päivittää blogia.

Syksyllä touhuttiin kaikenlaista. Kisattiin Häkän kanssa silloin tällöin, välillä meni hyvin ja välillä ei niin hyvin.
Koirat on olleet pääosin terveitä (mitä nyt Liekki saanut sydänlääkkeet) ja ollaan paljon tehty pitkiä päiväretkiä erilaisiin hienoihin luontokohteisiin. Esim. Torronsuolle, Liesjärvelle, Saaren kansanpuistoon, Karkaliin ym ym...Syksyllä piipahdettiin Häkän kanssa Tallinnassa ja Latviassakin kisaamassa. Metsästämässä tottakai sertejä. Mutta ei vaan onnistuttu. Täytyy siis ensi vuonna lähteä uudestaan.

Marraskuussa lennettiin Häkän kanssa rovaniemelle kisailemaan. Tulosten puolesta meni ihan perseelleen se reissu, mutta muutoin oli oikein kiva pieni viikonloppureissu.

Elämä kolmen koiran kanssa on todella helppoa ja olenkin jo kyllästynyt kyselyihin, että koska mulle tulee seuraava koira. Kerrottakoot nyt kaikille, että EN TIEDÄ. Enkä tiedä ylipäätään, että tuleeko mulle enää koiraa. EN TIEDÄ. Ja vielä vähemmän että minkä rotuinen.
Voi olla, että heräteostona tulee joku koira hyvinkin nopeasti, voi olla että ei. Tai kissa... En tiedä. En ole päättänyt enkä miettinyt. Enkä mieti.

Vähän ehkä sellainen kiva vaihe menossa, kun ei ole ihan niin tarkkoja ja varmoja suunnitelmia vaan tehdään mitä huvittaa ja mennään minne huvittaa :) Nautitaan elämästä ja hetkestä.
Sen tiedän, että vuoden vikat kisat käydään lauantaina tampereella ja sen perään perinteiset mansikka-margaritat.

Hirmuisen hyvää Uutta Vuotta kaikille!

1 kommentti:

  1. Antaa tuulen kuljettaa :)
    Asiat kun menee omalla painollaan, niin usein ne menevät silleen ihan kivasti. Useimmiten se paras juttu tuleekin ihan yllättäen, suunnittelematta.

    VastaaPoista