Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

maanantai 13. marraskuuta 2017

Marraskuuta

Marraskuukin koitti, kisaamisen merkeissä tietenkin. Pyhäinpäivän viikonloppuna kävin ojangossa 3:n startin verran kisaamassa Häkän kanssa.
Ruotsalaisen tuomarin radat oli kivoja ja vauhdikkaita. Mutta pieniä lipsahduksia taas sattui.
Ei podium-paikkoja eikä merkintöjä kisakirjaan. Välillä näin :)

12.11 sunnuntaina ajelin pitkästä aikaa Lietoon kisamaan.
Täällä tykkään kisata koska 4 rataa pyörii kahdella kentällä ja kisapäivän pituus jää silti alle neljään tuntiin. (Ajomatkoineen kuuteen tuntiin) Paitsi ei tällä kertaa!
Nyt olikin yllärinä yksi rata kerrallaan ja kaiken lisäksi järjestys aatamin aikainen, maxi-medi-mini jne. Tämän kun olisi ilmoittautumisvaiheessa tiennyt, niin tasan varmasti olisin jättänyt menemättä.
Nythän kisapäivästä tuli ajomatkoineen "vain" 11 tuntia pitkä... Pikkusen ärsyttävää.
Ratojen välissä oli aina noin puolitoista tuntia odottelua ja yritä siinä sitten saada taas itsesi ja koirasi hyvään vireeseen aina seuraavalle radalla. On muuten hankalaa.
No, 4 rataa mentiin, ekalla hyppyradalla tehtiin kohtuullisen hyvä nolla. Sijoitus 4.
Seuraava rata oli agilityrata, heti eka rima alas kun Häkällä tuli arviointivirhe. Lisäksi pujottelun aloitus väärin. Tuloksena kymppi. Video alla.
Kolmas oli taas hyppyrata, sehän sujui hyvin ja tuloksena nollavoitto. Video alla.
Vika rata oli taas agirata. Kepeille vienti oli erittäin haasteellinen mutta uskalsin yrittää koska joskus se on treeneissä onnistunut. No edellinen este oli mutkaputki ja Häkä tuli ulos liian kovalla vauhdilla enkä saanut sitä kepeille oikeeseen väliin. Otin uudestaan putken kautta joten siitä hylkäys. Mutta nyt se onnistui. Muutoin rata olikin ihan perkeleen hyvä. Pöh.
Tuomareina Mikkilän Sari (hr) ja Karstusen Janne (agi).Ensi lauantaina sitten Pietarsaaren EO-karsintoihin. Kiva lähteä taas pitkälle kisaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti