Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

torstai 26. marraskuuta 2015

Pentusuunnitelmia sittenkin!

Kauan aikaa sitten olin suunnitellut pentuja tähän 2015-2016 vuodenvaihteen tienoille. Toiveena oli saada Tulikäpälien juhlapentue, eli järjestyksessään kymmenes pentue maailmaan lähelle ensimmäisten kasvattieni syntymää. Jotka siis marraskuussa täyttivät sen 10-vuotta.
Kuitenkin emäksi ajateltu Tulikäpälän Ilmiliekki "Freyan" terveystarkissa tulikin sellaisia tuloksia silmien osalta, ettei Freyaa ainakaan nyt tässä vaiheessa astutetakkaan. Joten pentuhaaveet haihtuivat sen siliän tien...
Tiedossa oli, että vasta 2016 syksylle saisin ihanan Saaran toistamiseen jalostuskäyttöön joten piti vaan niellä tappiot ja unohtaa juhlapentue.

No... asioilla kun on tapana järjestyä, niin pienten sattumien summana saankin Saaran jalostukseen jo sen seuraavasta juoksusta, jota odotellaan alkavaksi tammikuulle.
Uroksen valinta ei ihan hirmuisesti tuottanut päänvaivaa. Olin jo Saaran ensimmäisten pentujen kohdalla pohtinut samaa urosta, mutta silloin kahdesta loistavasta valitsin sen toisen. Eli Williamin.
No nyt vaan kysymys uroksen omistajalle, Stiinalle ja kun myöntävä vastaus tuli, niin avot. Kaikki palaset loksahteli paikoilleen ennätysvauhdilla.Mainoksen kuvia ovat ottaneet: Anne Huotari, Jukka Pätynen/koirakuvat.fi, Aki leppälä, Mirella Ruotsalainen, Minna Juustovaara ja Sari Eskelinen.

Pennuista odotan erittäin kauniita, harmaita, hännällisiä kiitureita.
Mikäli haluat mukaan Tulikäpälien hulvattomaan tiimiin oman pennun kera, niin ota pian yhteyttä :)
milla.saari@saunalahti.fi


1 kommentti:

  1. Aivan huikea yhdistelmä, toivon kaiken sujuvan ongelmitta :) Kumpa olisi tilaa yhdelle koiralle ;)

    VastaaPoista