Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

torstai 10. syyskuuta 2015

Koli - päivä 6

Torstai 10.9.2015
Tänään vietin "älä tee mitään äläkä mene mihinkään"-päivää. 
Aamulla mietiskelin, että mitähän tänään olisi ohjelmassa ja mihin tänään menisin mutta kun tuntui kovin väkinäiseltä eikä oikein huvittanut, niin aattelin että mikäpä siinä. Eihän mun ole mikään pakko joka päivä täältä liikkua mihinkään. Jospa jäisin tänne mökille ja istuskelisin vaan ulkona ja nauttisin täydellisestä vapaapäivästä. Vähän kuitenkin mietin josko lähtisin edes koirien kanssa lenkille, mutta kun tuossa terassin rappusilla istuskelin ja katselin noiden touhuja miten ne olivat välillä hippasillaan ja välillä makoilivat tyytyväisen oloisina kuka missäkin, niin luovuin lenkki ajatuksestakin. Tänään ei liikuta mihinkään.
Mikäs tätä maisemaa oli katsellessa ja kuunnellessa äänetöntä.
Oi että kun täällä ei tosiaan kuulu edes tosi kaukaista liikenteen ääntä. Vain järven liplatusta kuuntelin lähes hypnotisoituneena. Mahtavaa! 


Noh, jotain sentään tein... Meillä alkoi agilityseurassa syyskausi ja otin paikan ohjaajan kuntokurssi-ryhmään. Eilen oli ensimmäiset treenit jossa oli ollut kuntotesti. Sain ohjeet facen välityksellä ja kun ryhmässä ilmaistiin halu saada videota mun osuudesta, niin hetken mietin, että nonni, tuumasta toimeen ja tehdäänpä kunnon lyhyt elokuva... Vaihdoin trikoot jalkaan ja ipadi mukaan ja rannalle.
Kuntotestissä oli lyhyitä liikesarjoja jotka piti tietty kellottaa ja laskea suoritusmäärät.
Hiukan haasteellinen näin yksin tehtynä, mutta eiköhän se kohtuullisen hyvin onnistunut.
Liikkeitä oli kaikkiaan 6 erilaista ja eikös nuo koiruudet innostunut samantien kun mamma alkoi touhuamaan.
Otin jokaisen liikkeen videolle, mutta ipad tökkii sen verran etten saa puhdasta videokuvaa näytille... Höh. Kun sain kaikki 6 osiota tehtyä, niin päätin sitten lavastaa pari tehtävää ja napata kuvan niistä. Edes jotain matskua piti lähettää kavereille... 

Lankutus, 1,26 ja olisi saattanut mennä muutama sekunti pidempään, mutta NOx tuli tuijottamaan suoraan naaman eteen ja repesin nauruun ja rojahdin mahalleni. Kiva koutsi! 


Askelkyykky 60sekuntia. Yhteensä 38kpl. 
Yllättävän kevyesti nämä meni vaikka tein suoritukset kylmiltään ilman lämmittelyjä tms. Tosi viisasta! 
Huomaa taustalla omavalmentaja... 


Mutta tämän enempää ei sitten tehtykkään. Istuskeltiin nurmikolla, laiturilla, terassilla, luin kirjaa, söin suklaata, ja kyllä, join pari siideriäkin. 
Huomena olisi viimeinen kokonainen päivä täällä ja ajatuksena on suunnata aamupäivällä Ukko-Kolille ja niille huipuille napsimaan taas muutamakymmen kuva maisemista ja koirista. Ja sitten piipahdan siinä vieressä olevassa luontokeskuksessa, ehkä teen vielä viimeisen lenkin paimenpolulle, alle 3km jos en eksy... Sekä haen kyläkaupasta vähän karkkia illaksi tms. 
No, saas nähdä miten huominen sitten todellisuudessa menee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti