Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Maaliskuu ja kevättä ilmassa

Päivittelin hirmuisen läjän videolinkkejä tuohon oikeaan reunaan jokaiselle koiralle.
Siitä voi katsella niin treenipätkiä kuin kisaratojakin.
Ja huomautuksena, että kaikki videot eivät ole pelkkiä "nollaratoja" :)
Lähinnä itseäni varten noita olen koonnut selkeästi yhteen paikkaan, mutta jos niitä joku tykkää katsella, niin siitä vaan. Lisää tulee joka viikko :)


Menin ja ilmoitin sheltit kesäkuulle näyttelyyn. Todellakin! NOx ja Häkä pääsevät molemmat ensimmäistä (ja toivottavasti viimeistä) kertaa viralliseen näyttelyyn.
Tekis kyllä mieli esittää molemmat kehässä itse, mutta saattaisi olla järkevämpää hommata joku pikkuihminen, suloinen pikkutyttö, jotta tuomari edes sen verran heltyisi ja antaisi molemmille H:n... Sitä siis tavoitellaan.
Häkälle uskoisin sen olevan ihan mahdollinenkin, mutta NOxille tuosta voi koitua jopa pienimuotoinen ongelma :)
Olen myös uhannut ottaa näyttelyyn trimmikoneen mukaan ja jos vaan jostain saan lainaksi akkukäyttöisen koneen kesäkuun alussa, niin saa vinkata! Koska JOS NOx saa edes H:n, niin lupaan ja vannon, että kuoharit tarjotaan kehän laidalla ja samalla NOx saa kesätukan, nimenomaan siinä shelttikehän reunalla :)


Pikkuhiljaa pitäisi myös etsiä Freyalle (Tulikäpälän Ilmiliekki) sopivaa sulhasta.
Freyalle pitäisi tässä ihan kohta tulla juoksu, mutta nyt en sitä astuta vaan vasta sitten seuraavasta. Eli se menee jonnekkin loppuvuoteen. Siitä tulisikin Tulikäpälän 10-vuotis juhlapentue <3
Hakusessa harmaa ja pitkähäntäinen, miellyttävän luonteen omaava gööttiuros. Saa vinkata kuvien kera vaihtoehtoja.


Mitäpä muuta... Kevät keikkuen tulevi ja kaikenlaista kivaa kesäsuunnitelmaa onkin jo ilmassa.
Tai oikeastaan aloitetaan jo pääsiäisestä. Tehdään pieni täsmäisku Joensuuhun agilitykisoihin.
Vielä en ole koiria ilmoittanut, mutta alustavasti näyttää siltä, että kahtena päivänä kirmaan 15 starttia :D Tarjolla olisi 21 starttia, joten ihan kaikkia mahdollisia en ota. Tai saa nähdä... :)


Niin ja Williamin kanssa olen nyt 6 starttia kisannut. Vielä ei nollia ole siunaantunut, mutta etenkin viime sunnuntain radat oli jo tosi hyviä omasta mielestäni. Ja reilun viikon päästä kokeillaan taas.

3 kommenttia:

 1. Mun kuuma vinkki näyttelytuloksen metsästykseen on: Vie brittituomarille! Ne on niiin tavattoman kohteliaita, ettei ne kehtaa antaa H:ta huonompaa. Ja senkin ne antaa anteeksi pyydellen. :-) On kuule haettu erikoisnäyttelystä agishelteille näytelmätulokset, jotta on saatu brittileidit ja gentlemannit arvostelemaan! :-) Suosittelen! :-)

  VastaaPoista
 2. Riihimäellä on joku Serbialainen joka on yhden kerran ollut suomessa ja noin 90 shelttiä arvostellut. Eikä ollut EH:ta huonompaa antanut :D
  Mutta kiitti vinkistä, kuka anonyymi sitten oletkaan :)

  VastaaPoista
 3. Mä niin haluaisin olla kehän laidalla kun tyyppi vetäsee trimmerillä NOxin kaljuksi kuoharilasi toisessa kädessä keikkuen :)

  VastaaPoista