Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

torstai 4. heinäkuuta 2013

Nokka pystyssä mennään :)

Vihdoin ja viimein pääsin jatkamaan Rokkioravan kanssa agilitykisaamista. Puolen vuoden tauon jälkeen...
Treenailtu ollaan ensin varovaisesti, mutta nyt kesäkuusta lähtien jo vähän reippaamminkin. Ja viimeiset pari viikkoa jo oikeastaan ihan kunnolla.
Olin joskus aiemmin Merin kanssa sopinut, että mennäänpäs heti juhannuksen jälkeen purinalle kisaamaan, kun siellä on ykkösille 2 virallista starttia. Maanantain iltakisana.
Sain näin houkuteltua Merin ja Rillan korkkaamaan heidän viralliset kisatkin ennen agirotua.

NOxin kanssa ensimmäinen rata mentiin aika reippaasti. Mua jännitti aika tavalla.
Noin puolivälissä rataa oli keinu, jonka NOx taisi lukea puomiksi ja juoksi sinne aika reippaalla vauhdilla ja tehtiinkin sitten lukkojarrutus ihan siellä loppupäässä.
No tätä tietenkin säikähti niin koira, kuin ohjaajakin ja tuloksena se, että puomille ei nyt sit enää mentykkään. Radalta hylky.
Toinen rata oli ulkona ja pääsin siellä sivulla menemään muutaman kerran puomia edes takaisin. Keinua en päässyt kokeilemaan. Olisi ehkä pitänyt...
Toisellakin radalla oli ensin keinu ja mua nyt tietty vähän etukäteen ärsytti, kun pelkäsin, että eihän toi orava siihen mene.
Mutta mutta... kyllähän se meni. Ei se mikään nopea ollut, kun se jäi miettimään puoliväliin keinua, että voikohan tätä nyt jatkaa vai pitäiskö kääntyä ympäri.
Sain sen houkuteltua kuitenkin eteenpäin ja koko rata mentiin sitten juuri ja juuri alle ihanneajan. Ja siis ilman virheitä.
Tämä olikin koko radan ainut nolla, joten rokkioravalla nollavoitto :D Siistiä :)
Myös Rokkis oli saavutuksestaan aika ylpeä... Ruusuke melkein yhtä iso kuin koira :)


Meri ja Rilla (Tulikäpälän Salli Sammuttaja) siis korkkasivat kisauransa.
Ekalta radalta vähän hassu hylkäys, kun ohjaaja käveli esteen yli...
Toisella radalla muutoin kiva ja virheetön, mutta lievästi yliaikaa.
Mutta ihan huippua. Rilla on muuten laskujeni mukaan jo Tulikäpälä numero 11, joka kisaa tai on joskus kisannut virallisissa kisoissa :)
Yhteensä Tulikäpäliä on tällä hetkellä 39kpl, joten mielestäni aika kiva osuus kasvateista... :)
Tavoitteenani ei todellakaan ole saada kaikkia mahdollisia kasvatteja kisaamaan, mutta onhan tää aika kivaa kuitenkin :)
Mutta enemmän olen iloinen jälleen kerran sitä, että olen onnistunut saamaan jokaiselle ihan huippuhyvän kodin.
Voin nukkua yöni rauhassa ja levollisin mielin, kun ei tarvitse miettiä onko Tulikäpälillä hyvä olla. Kaikilla on. Ja KIITOS siitä kuuluu joka ikiselle Tulikäpälä-perheelle <3

No mutta... sitten lisää agilitylatilotia...
Keskiviikkona oli taas purinalla iltakisoina 2 virallista starttia ykkösille, johon päätin oravan kanssa mennä taas kokeilemaan.
Oloa ei yhtään helpottanut parit edelliset treenit, kun se alkoikin hidastella puomin alastulolla.
Meillä nyt on vähän homma vaiheessa, muttakun musta on vaan niin siistiä kisata, niin mähän menen kisaamaan vaikka ei homma niin sanotusti vielä valmis olisikaan.

Ekalla radalla ei ollut onneksi keinua, mutta puomi mentiinkin sitten kahteen kertaan.
Rata muutoin oli kiva ja virtaviivainen, kuten ykkösten radat yleensä onkin.
Rokkiksen kanssa kurvailtiin oikein mainiosti ja tuloksena nolla, sijoitus 3. Jee! Toinen luva-nolla :)
Tokalla radalla, joka oli ulkokentällä oli taas mulla vähän sellanen olo, että ei olis pitäny mennä...
Niin keinulle, kuin puomillekin paistoi aurinko ikävästi suoraan vasten näköä ja sitähän mä sitten jännitin enemmän ja vähemmän.
Kuitenkin keinua edellinen este oli muuri ja NOx kaahotti sujuvasti mun perässä ohi esteen. No se siitä. Nolla oli menetetty. Keinulle mentiin olosuhteisiin nähden yllättävän hyvin. Mitä nyt pientä hiipimistä ja varovaisuutta, mutta mentiin kuitenkin :)
Samoin lopussa olleelle puomille. Varovarovasti... mutta mentiin kuitenkin.
Illan saldona kuitenkin luva-nolla. On tää vaan niin hieno laji. Huippu hyvä fiilis, myös Rokkiksella :)Näytelmissä on taasen tulut mainetta ja kunniaa. Tulikäpälän Roiuhu Raisa "Elsa" on pyörähtänyt kehässä varsin kauniisti.
Tuloksena PN-1, ROP, SERT => FI MVA!!! Huippua! Suuren suuret onnittelut Katja.
Enkä malta olla laskematta, että Elsa on kuudes Tulikäpälä, joka on saavuttanut FI MVA - tittelin.Tässä Katjalta "kaapattu" tönötyskuva :) Ei nyt ehkä paras mahdollinen, mutta hieno silti :)
Laitetaan kuitenkin vielä toinen hieno kuva Elsasta. Kuva: Nea Paul:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti