Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Nollavoitto!

Ihan parhautta!! Lauantaina kisattiin oman seuran kisoissa. Liekillä 3 starttia, Kipinällä 2.
Molemmille oli tyrkyllä 4 kisaa, mutta olinkin viisas ja aattelin, et en mä kuitenkaan jaksa niin montaa rataa tsempata.
Päivän eka rata oli agirata. Kipinä teki melkein nollan. Ärsyttävää, mutta viimeinen rima putosi.
Mä katselin sitä rataantutustuessa ja huomasin, että riman kannake oli vähän huonosti paikallansa mutta en sitten sanonut siitä vaikka olisi ehkä kannattanut... No olis se rima varmaan muutenkin voinut pudota vaikka Kipinä ei rimoja juurikaan pudottele.
Liekki oli vähän vallaton ja sille hylkäys. Puomille vienti oli vähän ikävä ja Liekki meni puomille, mutta hyppäs sieltä alas mun perään. Sitten tuli yks esteen ohitus jota en enää korjannut ja siitä hyl.
Toka rata oli hyppyrata. Ihan älyttömän vaikea sellainen.
Kipinä ensin... Vitsailtiin muiden kisaajien kanssa, että kuka pääsee pisimmälle... No me päästiin vitoselle, kunnes tuli törmäys ja mä "potkaisin" Kipinää aika tavalla. En tahallani vaan en ihan ehtinyt sinne minne oli tarkoitus ja Kipinä tuli mun eteen ja osuma tuli.
Jatkettiin kun ei näkynyt koiraa haittaavan ja olikos se ollut 12 muurin jälkeen Kipinä sujahti putkeen mihin ei pitänyt mennä ja siitä hylkäys.
Liekki oli lähes viimeisiä lähtijöitä ja siihen mennessä ei ollut vielä ainuttakaan nolla-tulosta. No mä en sitä niinkään miettinyt vaan omasta mielestä lähdin sillain, että perkele, nyt et koira tee omias vaan nyt mennään täysillä ja yhdessä :)
Ja niin me mentiinkin. Ihan hemmetin upee ja nopee rata ja virheettömästi maaliin. JES! Mä kiljaisinkin maalissa, että NÄIN SE TEHDÄÄN! :) Oli kyllä kertakaikkisen hieno fiilis.
No, pari koiraa oli vielä menemättä ja täytyy sanoa, että ihan vaan hiukan jännitti siinä kohtaa. Nyt oli hyppyserti tarjottimella. Viimeinen koira oli huisin nopea parsoni ja tiesin, että se on Liekkiä nopeampi ja aika usein myös nollan tekee... Mutta muistaakseni oli jo hyppyvalio... Silti...
Koirakko lähti radalle ja ensimmäisen ansan selvitti hienosti ja meno jatkui upeasti. Sitten puolivälissä tuli harmittava kielto, mutta ihan vaan hiukan olin onnellinen. Koska se tarkoitti sitä,e ttä Liekki VOITTI koko radan ainoalla nolla-tuloksella!
Saatiin myös ensimmäinen SERT-H. Ja se nollavoitto karsintoja varten. (Johon ei kyllä taideta kuitenkaan osallistua...)
Eipä olekkaan ollut pitkään aikaan noin hienoa fiilistä kisan jälkeen :)
Toinen hyppyrata menikin sitten totaalisesti penkin alle.

***********************

Sunnuntaina piipahdin Inkoossa Freyaa ja Liinaa moikkaamassa.
Voi että mä vaan tykkään Freyasta niin kovasti. Se on mun makuun tosi kaunis ja oikein hyvän värinen. Ja ihana luonnekin.
Sillä vaihtuu parhaillaan hampaat ja jos nyt ihan oikein osasin katsoa, niin toistaiseksi näyttää hyvältä. Mutta isoimmat poskihampaat on vielä vaihtumatta.
Ehkä kuitenkin jännätään vielä muutama viikko.
Tulikäpälillä kun on pienenä miinuksena iso riski hammaspuutokseen.

************************

Loppuun vielä kummitus-ötökkä terveiset :)
 
Katossa roikkuu vain tyhjät kuoret. Joku on luonut nahkansa :)

 
Pojilla vain on siivet ja nahanluonnin jälkeen ne on vähän pelottavasti esillä.
Minkähänlainen surina lähtis, jos päästäisi ne valloilleen lentelemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti