Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

maanantai 30. huhtikuuta 2018

Kisamatka Tallinnaan

Lauantaina lähdimme Emmiinan ja Yodin kanssa Tallinnaan kisaamaan. Tarjolla oli 2 agirataa ja 2 hyppyrataa. Sain myös Saaran mukaani. Tavoitteena tietysti sertit niin Häkälle kuin Saarallekkin.

Kisoihin on helppo ilmoittautua ja ilmomaksut hiukan edullisempia kuin suomessa. Eikä tuo laivamatkakaan mikään kallis ole. Ja kun aamulaivalla menee ja iltalaivalla kotiin, niin ei tarvitse hotellistakaan maksaa. Meillä reissu maksoi auto+2hlö yhteensä 99€. Siis meno-paluu. Ei paha. Startit 9€/kpl

Kisapaikka oli Tako-halli ihan tallinnan kupeessa. Satamasta alle puoli tuntia.


Sisäkuva hallista, kyllä kelpaa kisata. Myös suomalaisen kermaperseen ;) (enkä nyt tarkoita itseäni :D )
Tuomarina meillä koko päivän oli Anne Tammiksalu. Eka rata oli agilityrata, reunalta katsottuna tosi haasteellinen mutta tutustumisessa tuntuikin kohtuullisen kivalta. Saaralla aloitin ja sainkin heti hyvän nollan tehtyä. Jes! Häkällä sitten en onnistunutkaan. Se oli saanut aalta vitosen jota en huomannut mutta keppikulma oli sille haasteellinen vaikka juuri tuollaista olen treenannut viimeaikoina paljon. Pöh. Eli tuloksena kymppi.
Sitten jännitettiin Saaran sijoitusta, sillä vain voittaja voisi saada sertin. Ja eikös siinä sitten käynyt niin, että Saaran sijoitus oli "vasta" toinen :) Ei sertiä.Seuraava rata oli myös agirata. Ei mikään mahdoton. Saaralla taas ensin ja perkele, heti alussa keinulta ohi ja siitä siis kielto. Voi hitto että ärsytti.
Häkällä ihan hyvää rataa aika pitkälle, mutta sitten huolimaton lähetys putkeen jonka suuaukko oli koiralta täysin piilossa, joten Häkä päätti juosta vaan kovaa ohi. Siitä siis kielto. Ja taas harmitti :(No, kolmas rata oli hyppyrata. Ja vitsit miten vauhdikkaalta se näytti. Nyt saisi todellakin vaan luukuttaa kovaa. Ja mitäs silloin käy... Ohjaus tuppaa olemaan huolimatonta... ;)
Jessus miten typerät putkikiellot... Bonuksena Häkä kompuroi yhdellä hypyllä ja keskeytin.Viimeinen hyppyrata oli myös kohtuullisen helppo mutta ohjaajalla oli jo fiilis maassa. Saaralle erittäin typerä kielto, kun taas huolimatonta ohjausta.
Häkä... No, voi vaan sanoa, että hyvin irtosi... :) Väärälle esteelle...
Eli 8 rataa ja vain 1 nolla, sijoituksella 2. Ei sertejä kummallekkaan koiralle. Eikä myöskään reissukaveri Yodille. Heille sentään 2 nollaa sijoilla 2 ja 3 :)Että semmonen reissu... Ei muutakun uudestaan vaan... Jos ei noita Ruutin pentuja tosiaan tule, niin toukokuun lopussa sitten ehkä taas mennään kokeilemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti