Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

maanantai 5. maaliskuuta 2018

maaliskuuta mennään

Alkuvuosi jo mennyt, välillä kisattu, harvakseltaan treenattu, pikkusen hevosteltu ja sitten viimeisenä myös pahasti sairasteltu.
Kunnon influenssa iski ja kaatoi minut pitkäksi aikaa sänkyyn (tai sohvalle) enkä muista koskaan oleeni noin pitkään noin kipeänä. Ja kun ei tauti alkanut hellittämään, niin kahden viikon sairastamisen jälkeen lääkäri totesi, että nyt voidaan tutkia kunnolla ja passitti naamaröntgeniin. Tuloksena poskiontelontulehdus ja antibiootit naamaan. No siitä meni 3 päivää ennenkuin alkoi edes vähän helpottamaan. Varsin ärsyttävää! Mutta nyt on tauti lähes voitettu ja palattu pitkän tauon jälkeen arkisiin askareisiin. Niin töihin kuin harrastuksiinkin.

Häkän kanssa käytiin lauantaina kisaamassa kirkkonummella 3 starttia.
Ekalta radalta kelpo nolla, sijoitus jaettu 2.
Tokalla radalla hylkäys, kun yhdessä kohdassa en vaan ehtinyt sinne minne luulin ja vikkelääkin vikkelämpi taskuraketti sujahti edestäni yhden hypyn väärin päin.
Vikalta radalta taas kelpo nolla Vaikka alussa oma pää meinasi mennä sekaisin ja pari estettä olin lähellä hukata, mutta sain koottua itseni ja sitten vaan viiletettiin kovaa ja maalissa nolla, sijoitus taas 2. Häkän kanssa on kyllä kiva kisata, kun menestystäkin tulee aina silloin tällöin :)


Lisäys: Sain äkkilähtöpaikan sunnuntaina Santtu Stenbergin ison kentän treeneihin ja oli taas niin siistiä. Marjo oli kuvannut lopuksi "nollaradan" joka ei nyt sitten ihan nolla ollutkaan. Mutta melkein :D Käytiin myös vaunulla makkarat paistamassa yks päivä.
Kohtuullisen hyvät tulet sain tehtyä. Ihan itse ;)


Mikäs oli sairastellessa, kun murut makoili vieressä eikä juurikaan valittaneet vaikka ulkoilut jäi luvattoman vähäisiksi. No, onneksi kevät keikkuen tulevi ja päästään taas pitkille lenkeille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti