Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

tiistai 6. tammikuuta 2015

Vuoden ekat kisat

Vuosi korkattiin käyntiin agilityn osalta "aika kivasti".
Lauantaina 3.1 kisattiin oman seuran karkeloissa Lägi-Areenalla.
Tarjolla oli kolmosille 3 rataa, mutta mä pähkäilin tovin että mitenhän taas kilpailis, kun mieli teki vähän kaikilla, mutta ei kuitenkaan kolmea rataa kellään.
Lopputulema oli se, että Liekille 1 startti, NOxille ja Kipinälle molemmille 2 starttia.
Kisapäivän aamuna mietin, että NOxilta puuttuu 1 SM-nolla ja Kipinältä 2. Olispa huippua jos NOxille sen puuttuvan saisin ja jos Kipille edes 1, niin olis aika jees. Liekille ei tulostavoitetta ollut vaan lähinnä mentiin vaan hyvää mieltä hakemaan.

Päivä aloitettiin Suomalaisen Jarin hyppyradalla.
Ennakkoon aattelin, että Liekille rata on melkein kuin tehty, ei mitään muuta ihmeellistä kuin okseri. Se oli ainut mitä pohdin että saattaa rima pudota. Ja niinhän siinä sitten kävikin. Okserin rima alas. Muutoin aika normaalia menoa.
Mutta Kipinän kanssa ei ollut mitenkään luottavainen fiilis vaan aattelin, että mennään kokeilemaan.
Heti alkuunsa tuntui, että nyt mennään ja kovaa ja meinas iskeä pieni sähellys kun tulikin paikka paikoin mulla hiukan kiire... Niin vaan mentiin ihan helvetin hyvää rataa tehden, että maaliin tultiin nollalla ja mikä mainiointa, lähes 3 sekuntia Liekkiä nopeammin! Vähänkö oli mahtava fiilis!
Etenemä taisi olla jotain 4,2 hujakoilla. Huh huh! Tätä mä NIIN olen odottanutkin jo 6 vuotta ;)

Päivän toinen rata oli melko haasteellinen agilityrata. Tälle osallistuin NOxin ja Kipinän kanssa.
NOxin kanssa turattiin. Ensin yksi rima alas ja sen jälkeen putki-pumi erottelu ei oikein toiminut vaan putken sijaan NOx lähtikin kiipeämään puomille. Siitä siis tuloksena HYL.
Kipinä se taas yllätti. Rata ei todellakaan ollut sille helppo, tai ehkä vaikeus tulee siitä kun mulla ei oikein ole luottoa siihen. Mutta niin vaan taisteltiin nollalla maaliin ja kiesus, kauden toinen tuplanolla ja mikä parasta, SM-nollat kasassa! Huisia!

Vielä oli jäljellä yksi agirata jossa vain NOx.
Tuomariksi vaihtui Nybergin Johanna.
Toisena esteenä oli okseri ja se ei NOxille mikään helppo ole. Jos se ajoittain hyppää huonosti ja hakee hyppyjä, niin okserilla se vasta empiikin.
Lisäksi tälläkin radalla oli keinu, kuten edellisellä ja noita kahta nyt vähän mietin, että saas nähdä.
Noh... okseri menikin hyvin, samoin keinu, sitten vaan esteeltä toiselle rallatellen ja ei muuta kuin täysillä loppuun ja hitto, sehän oli nolla! Viimeinen SM-nolla! Eikä mikään huono vaan maalissa tuntui, että tää rata oli ihan perkeleen hyvä. Näin sitä pitää. Hyvä minä ja hyvät koirat :)

Elikkä, Liekille vitonen, Kipinälle tuplanolla, NOxille nolla ja hylky. Ja kaiken lisäksi puuttuvat SM-nollat.
Eli kesäkuussa olis mahkut kisata SM:ssä kolmella omalla koiralla.
Mitähän me sitten tavoiteltaisiin... :D

Tähän vielä NOxin hieno agirata, kiitos Marjolle kuvaamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti