Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

torstai 3. heinäkuuta 2014

Helteitä odotellessa

Juhannus oli ja meni. Jos olisin toukokuussa arvannut, että kylmä on kuin ryssän helvetissä, niin NOx olisi saanut pitää karvansa. Nyt kävi nimittäin niin, että tyyppi on palellu :(
Pidin juhannusviikolla parina päivänä sillä takkiakin päällä ulkona, kun toisella oli niin vilu. Ja sisällä se köllötteli peiton alla sohvalla kun tärisi niin kovin.
Niin ja patteritkin piti laittaa pälle kun meinasi itselläkin tulla vilu... Joten kesä, missä olet!!
Juhannuksena oltiin porukalla vaunuilemassa. Vähän niinkuin perinteisesti...
Vuoteen en ollutkaan vaunulla yötä ollut, muta mihinkäs se koppi sieltä karkaisi.
Lämppärin kanssa meinasi sielläkin olla ongelmaa, kun on ollut käytön puutetta. Mutta saatiin se sitten päivällä kuntoon eikä tarvinut yöllä palella.
Muutoin juhannus olikin sitten tosi tylsä. Vettä sateli ja kylmä oli. Ei oikein huvittanut touhuta yhtään mitään. Joten ihan vaan istumiseks meni.

Nyt odotellaankin sitten vaan kesäloman alkua.
Töissä on hiljaista kun suunnilleen puolet porukasta on jo lomilla ja niiden myötä puolet asiakkaistakin... Mutta onpahan ehtinyt tehtä kesälomasuunnitelmia ja varauksia sinne ja tänne.
Heti ensimmäisenä viikonloppuna suuntaan Mikkeliin kisaamaan ja vaatimattomasti 15 starttia olis sitten kahteen päivään tarjolla. Kisataan nyt, kun on koiria millä kisata :)
Ja koitetaan saada kaikille nollatilit auki ensi kesän arvokisoja varten. Tavoitteena edelleen kisata Oulussa SM:ssä kolmella omalla koiralla. Saa nähdä :)

Pienistä Tulikäpälistäkin olen saanut kuulla ajoittain ja oikein kivasti niillä tuntuu menevän.
Tuntuvat olevan juurikin normaaleja gööttejä. Touhukkaita ja energisiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti