Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

torstai 24. huhtikuuta 2014

2 viikkoa täynnä

 
On ollu kyllä erittäin helppoa nämä ensimmäiset kaksi viikkoa.
Saara on niin mahdottoman hyvä emo, että on saanut ihan rauhassa hoitaa pesuettaan.
Minun tehtävä on ollut vain kuivien pyyhkeiden vaihto päivittäin ja Saaran ruokinta.
Ja ruokaa kuluukin.
Seitsemän kääpiötä syö melkoisen hyvällä ruokahalulla ja pitäähän Saaran tankata jatkuvasti jotta maitoa riittää jokaiselle.

 

Saara ei ole ollenkaan vahtinut niin rajusti pentujaan, mitä ennakkoon odotin.
Olin varautunut siihen, että ensimmäiset kaksi viikkoa saa todellakin varoa ettei uteliaat muut koirat tunge ollenkaan liian lähelle, mutta pah. Ei Saara turhaan hötkyile.
No ei se kyllä ihan noin vaan päästä uteliaita lähelle pieniään, mutta samassa huoneessa saa kaikki olla ilman murinoita ja pörinöitä.
Liekki tosin välillä kokeilee josko hän saisi auttaa lastenhoidossa. Ja on se jo aika lähellekin päässyt...Kuvassa on siis Liekki joka kovin mielellään auttaisi pentujen hoidossa.
Ihan vielä se ei ole kuitenkaan päässyt tuon pidemmälle. Ja itseasiassa tuohonkin saakka se pääsi vähän Saaralta salaa :)

Kipinä ei ole edes ihan kauhean lähelle yrittänytkään, jättää sellaisen metrin turva rajan ihan itse. Sen lähemmäksi laatikkoa se ei ole juurikaan tullut.
No entä NOx... Sen uteliaisuus on kyllä hauskaa katsottavaa. Se hiipii tuon tuostakin vähän katselemaan ja haistelemaan lähemmäksi ja lähemmäksi, mutta toistaiseksi se ei ole saanut laatikkoon asti kurkata.

Mutta nyt on siis kaksi viikkoa täynnä ja tyyppien silmät avautuvat kovaa vauhtia.Näitä pentukuvia löytyy lisää albumista jonne pääsee kotisivuiltanu tai sitten suoraan tästä alla olevasta linnkistä.
Saaran pennut 2014


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti