Tulikäpälän blogi

Tulikäpälän blogi

Sivut

torstai 21. marraskuuta 2013

Marraskuu

Kuukaudessa ei mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Tai no, mikä nyt kenellekin on ihmeellistä... Jotain mainitsemisen arvoista voisi olla, että olen saanut kisata Saaran kanssa agilityssä ja meillä on ensi kesälle SM-nollat nyt koossa. Eli jos vaikka Marjo ei jostain syystä pääsisi itse kisamaan, niin sitten mä voin kisata siellä Saaran kanssa :) Ja kun jotkut kuitenkin asiaa pohtivat, niin ei... Ei tätä alun perin syksyllä mitenkään suunniteltu, ettäkö mä keräisin Saaran kanssa nollat kasaan. Mutta kun sen tuplanollankin sain heti ekoissa kisoissa ja nollia alkoi tulemaan mukavaa tahtia, niin päätettiin sitten varmuuden vuoksi hommata loputkin nollat. Kun ei niiden saaminen Saaran kanssa ole vaikeaa. Ikinä tiedä mitä ennen ensi kesää tapahtuu... Kisaaminen SM:ssä kun nyt vaan ON ihan pakollista ;) Ja toisekseen, Saarahan astutetaan sen seuraavasta juoksusta ja jos se nyt kovin pitkälle kevääseen venyy, niin eipä sen kanssa SM:ssä kisaa yhtään kukaan.

No mutta... Kävipä sitten niinkin, että sain Kipinälle tuplanollan. Koira joka ei enää ole ns. agilitykoira :) Nyt tyypiltä uupuu vain 2 nollaa ja sitten sillekin olisi paikka SM:ssä. Niitä ajattelin nyt sitten ihan tavoitella ennen kesää. Mutta en mitenkään ahkerasti. Kisa silloin, toinen tällöin. Liekillähän on nollat ollu kasassa jo tovin ;)

Entäs sitten Rokkis... Siinä on kyllä päänvaivaa enemmän kuin tarpeeksi. Joka toiset treenit sujuu suunnilleen oikein hyvin, mutta joka toiset sitten taas ihan päin persettä. Kävin kuitenkin kokeilemassa kisaamista. Sillä on nyt jonkin aikaa ollut rimakauhua, eli jos rima on 35 korkea, se ei mielellään hyppää. Tai sekin on ongelma vain jos hyppyä lähestytään kohtisuoraan. Mutta jos otetaan takaakiertona tai muutoin vinosta kulmasta, ei sillä ole mitään ongelmaa hypätä. No tämähän on nyt sit aiheuttanut mulle huolta ja murhetta. Kun en tiedä mistä sen käytös johtuu. Onko sillä polvi kipeä vai ei, onko sillä rimakauhu vai ei vai mitä ihmettä tuo on. Ja jos rimat laskee 25-30 tasolle, niin tyyppi vetää kovaa ja hyvin. Huoh... No mutta kävin sen kanssa kisoissa. Ei nyt mitään maata mullistavaa, mutta yhdeltä radalta ollaan nyt onnistuttu tekemään nolla. Tosin se oli yliaikanolla. Mutta nolla kuitenkin. Mitään kummoisia tavoitteita en osaa enkä halua rokkiksen kanssa puuhastelulle asettaa. Kunhan nyt treenaillaan ja katsotaan sitten taas jossain vaiheessa yhdet kisat ja mikä on fiilis. Onneksi se on koirana niin älyttömän hauska ja kiva. Tavallinen arki tuottaa niin paljon iloa sen kanssa, että agility on vähän niin kuin sivuseikka.

Ja sitten asiasta kukkaruukkuun... Olen varannut Hyvinkään koirakylpylästä uimavuoroja Tulikäpälille. Sunnuntaina 8.12 mennään porukalla polskimaan klo 14-15.30 (3 x 30min vuorot) Mukaan mahtuu 15 koiraa ja vielä on tilaa useammallekin koiralle. Lisätiedot ja ilmot minulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti